Instructies nodig +31 (0)85-4873470

Sponsoring

 

Sponsoring 2019

 

Detzboy Racing int Sidecarteam

Zijspancoureur Wilfred Detz uit Musselkanaal en zijn vriendin Wendy Arling gaan dit jaar op jacht naar de titel in het Open Nederlands Kampioenschap Grasbaanracen.

Wilfred en Wendy wisten in 2017 Vice Kampioen te worden.

Deze winter hebben Wilfred en Wendy hun oude zijspan ingewisseld voor een hagelnieuwe Hocob zijspan. Wij van www.motorketting.nl gaan de

nieuwe zijspan dan ook voorzien van de 520 MX Crossketting van CZ Chains en hopen een bijdrage te kunnen leveren aan de jacht naar het kampioenschap.

Op de Facebook pagina van Wilfred en Wendy kunt u op de hoogte blijven over de ontwikkelingen van Detzboy racing int sidecarteam

Wij en Detzboy racing int sidecarteam hopen u regelmatig op de circuits te mogen begroeten en uiteraard op de Facebookpagina https://www.facebook.com/Detzboyracing/

 

 

 

Double L Racingteam

Racingteam Double L zal met coureusr Rinze Luimstra en Joey Louwes in 2018 uitkomen in de Supercup 1000 en 600 van de Open Wegrace Cup, georganiseerd door CRT Holland. Er wordt geracet op de circuits van Assen, Oschersleben en Hockenheim. In een zeer competitief veld van ca. 40 coureurs. De coureurs Rinz #66 en Joey #21 rijden met 520 SDZZ raceketting van CZ Chains. En er wordt gebruik gemaakt van Renthal hard geanodiseerde aluminium racetandwielen. 


 
 

De Hollandsche Jongens

Supercup 1000 Open Wegrace Cup

Racingteam De Hollandsche Jongens zal met coureur Rintje Ritsma in 2018 uitkomen in de Supercup 1000 van de Open Wegrace Cup, georganiseerd door CRT Holland. Er wordt geracet op de circuits van Assen, Oschersleben en Hockenheim. In een zeer competitief veld van ca. 40 coureurs. De coureurs Rintje #90 rijden met 520 SDZZ raceketting van CZ Chains. En er wordt gebruik gemaakt van Renthal hard geanodiseerde aluminium racetandwielen. 

Foto's volgen nog

 

Speshi Racing

Drag raceteam Speshi-racing is met coureur Shernon Martis op speciaal geprepareerde BMW SS 1000 R vzv 530 SDZZ raceketting van CZ Chains. En er wordt gebruik gemaakt van Renthal hard geanodiseerde aluminium racetandwielen.   


 

JSR Service Joure

Supermoto

Supermoto rijder Jan Simon ter Heide rijd in het DSR Supermoto team op een Suzuki RMZ
Jan Simon rijdt met 520 MX Crossketting van CZ Chains en met Tandwielen van Motorketting.nl, voor training de Stalen uitvoering Z 44 en z 45 Tands Staal en tijdens de wedstrijden met hard geanodiseerde aluminium tandwielen.