Instructies nodig +31 (0)50 - 5445068

Over Motorketting.nl

Dé specialist in aandrijftechniek voor motoren, en leverancier van kwaliteitsproducten voor doe-het-zelf motoronderhoud! Motorketting.nl levert u de beste kwaliteit kettingsets, onderhoudsproducten, lagers en smeermiddelen tegen scherpe prijzen.

Motorketting.nl is een afdeling binnen Köbo Nederland B.V. en dit is een Technical Center van de Rubix Group, een internationale speler op het gebied van aandrijftechniek in de industriële sector. Door de samenwerking met Köbo Nederland B.V. zijn wij in staat u het beste advies en expertise te leveren, gebaseerd op een meer dan 90-jarige ervaring.

Voor alle typen motoren leveren wij complete sets kettingen met kettingwielen, veelal uit ruime voorraad. Ook is het mogelijk uw ketting exact op maat te leveren, of u nu kiest voor een O-Ring, X-Ring, Professional of ander type ketting. Op deze website kunt u in de webwinkel het gewenste product gemakkelijk zoeken en eenvoudig bestellen.

Ook voor het onderhoud van uw ketting leveren wij professionele oplossingen waaronder kettingbrekers, industriële smeermiddelen en onderhoudsproducten. Hiermee garanderen wij u dat uw ketting en kettingwielen een aanzienlijk langere levensduur zullen hebben dan bij vergelijkbare producten.

Daarnaast leveren wij een complete range van Motul en S100 onderhoudsproducten en schoonmaakmiddelen voor motor, motorpak en helm. Omdat wij houden van motorrijden en er van overtuigd zijn dat u, met onze hulp, veel onderhoudswerkzaamheden zelf kan doen. Omdat motorrijden betaalbaar moet blijven, maar ook omdat het zelf onderhoud plegen alleen of in groepsverband erg leuk kan zijn!

Al onze producten zijn online te bestellen via de webshop. Ook bestaat de mogelijkheid ons bedrijfspand te bezoeken in Groningen. Alle producten die wij op voorraad hebben worden de volgende dag bij u thuis afgeleverd, van kettingsets is de levertijd ca. 2 - 3 Werkdagen.

Voor afhalen aan de balie te Groningen zijn wij dagelijks van maandag t/m vrijdag geopend van 8.30 uur tot 16:30 uur.