Instructies nodig +31 (0)50 - 5445068
Bekijk instructievideos Veelgestelde vragen Direct hulp nodig +31 (0)50 - 5445068

Onderhoud

Motorketting.nl levert diverse onderhoudsmiddelen voor uw motor of uw motoruitrusting. Wij hebben goede ervaringen met de producten van S100, Interflon en Motul.

S100 heeft een heel uitgebreide range smeermiddelen, poetsmiddelen en onderhoudsmiddelen voor uw motor. Maar ook uw motorpak van zowel leer als textiel, en uw helm worden niet vergeten bij Motorketting.nl. Ook hiervoor heeft S100 een zeer compleet assortiment, met o.a. reiniger voor het interieur van uw helm, of een wasmiddel voor uw textiele motorjas.

Omdat we zelf motorrijders zijn en onze spullen graag goed verzorgen, hebben we zelf ervaring opgedaan met al deze producten. Het juiste gebruik van de producten maakt hét verschil. Op elke verpakking staat de juiste toepassing of gebruiksaanwijzing, en daarnaast kunt u altijd bellen of mailen voor advies.

Naast diverse motorwax en poetsmiddelen leveren wij ook kleurhersteller zowel lak als kunststof kappen, of insecten spray voor uw motorfiets, om maar een paar voorbeelden te noemen.

Interflon is wereldwijd actief op het gebied van het verlagen van onderhoudskosten en energieverbruik met behulp van smeermiddelen die de wrijving sterker verlagen dan gewone petrochemische smeerstoffen. Deze toonaangevende producten zijn van topkwaliteit en uitstekend te grebruiken voor toepassingen in de motorsport of voor uw straatmotorfiets. Ook biedt Interflon met de Fin Super een uitstekende kettingspray op basis van teflon, die niet smeer, wegslingert of aankoekt. Kortom, een hoogwaardige, droge smering die vocht en zand afstoot.

Lees meer...

Artikelen 1 tot 9 van 91 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Artikelen 1 tot 9 van 91 in totaal

Van hoog naar laag sorteren

Artikelen 1 tot 9 van 91 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Artikelen 1 tot 9 van 91 in totaal

Van hoog naar laag sorteren