Instructies nodig +31 (0)85-4873470
Bekijk instructievideos Veelgestelde vragen Direct hulp nodig +31 (0)85-4873470

Motul 7100 4 takt / 100% Synthetic Olie

Motul 7100 4 takt / 100% Synthetic Olie

Het merk Motul

Motul vierde onlangs zijn 150ste verjaardag. Een unieke gelegenheid voor Motorketting.nl om dealer te worden van de kwaliteitsproducten van Motul, het A merk uit de racewereld, als het gaat om motorolie!. En voor het merk het juiste moment om terug te blikken op het verleden. Dat doen ze naar eigen zeggen om de toekomst beter te begrijpen en absoluut zeker te zijn dat niets van de pioniersgeest vanaf het begin vervaagd.

Meer dan anderhalve eeuw van ononderbroken activiteit die Motul de ruimte heeft gegeven om voortdurend te moderniseren en de voorhoede van de technologie te beklimmen. Deze permanente zoektocht en de vastberadenheid om vooruit te gaan hebben ertoe geleid dat de onderneming naar een benijdenswaardige positie in haar sector is gegroeid. Het bedrijf geniet wereldwijde reputatie en wordt unaniem erkend voor de kwaliteit van haar producten, capaciteit om te innoveren en betrokkenheid in de wereld van competitie.

Gedurende deze geschiedenis zijn alle Motul medewerk(st)ers gedreven door een veeleisend ethos, passie en respect. De mannen en vrouwen, die het merk hebben gebouwd en nog steeds opbouwen, hebben altijd de kracht in zichzelf gevonden om het bedrijf op een zeer veeleisend technisch en menselijk niveau te houden.

Zonder twijfel de beste manier om deze verjaardag te vieren is het bestendigen van de bedrijfsgeest, de onafhankelijkheid van de geest en het vermogen de pioniersgeest te behouden

2 artikel(en)

per pagina

2 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

2 artikel(en)

per pagina

2 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren