Instructies nodig +31 (0)85-4873470
Bekijk instructievideos Veelgestelde vragen Direct hulp nodig +31 (0)85-4873470

Motul Fuel System Cleaner 200 ML

Motul Fuel System Cleaner is een professioneel benzineadditief voor het reinigen van bezine injectiesystemen. Het is geschikt voor alle types 2- en 4-takt benzinemotoren, verder is het niet schadelijk voor de katalysator en is aanbevolen om vervuilde injectiesystemen te reinigen. De Motul Fuel System Cleaner is Speciaal aanbevolen voor de winterstalling. Motul Fuel System Cleaner verwijdert alle afzettingen zoals teer, vernis en hars in het gehele brandstofsysteem (tank, pomp, injectoren, kleppen en verbrandingskamers) zodat de brandstofverstuiving en verbranding weer geoptimaliseerd worden. Hierdoor verbetert het motorvermogen en vermindert het brandstofverbruik. Voorkomen van een onregelmatig toerental bij stationair draaien en accelereren, moeilijk starten en de uitlaatgasemissie zo laag mogelijk zijn onder andere de werkingen van de Motul Fuel System Cleaner, Dit zal ervoor zorgen dat de levensduur aanzienlijk zal verbeteren. Gebruiksaanwijzing: Motul Fuel System Cleaner in de benzinetank gieten ( voor het tanken is de werking het meest optimaal ). 1 fles á 200 ML behandelt ongeveer 25 liter bezine. 1 flacon gebruiken, indien nodig na zeer grove vervuiling de handeling herhalen, daarna op onderhoudsbasis. Bij Normaal gebruik 1 fles Motul Fuel System Cleaner bij elke 4.000 km. Bij ongunstig gebruikt, zoals veel korte ritten, stadsverkeerd en een laag aantal afgelegde kilometer per jaar : 1 fles Motul Fuel System Cleaner per 2.000 km.Geen euro 95 meer maar E10.


Beter is het om geen E10 te tanken, maar is het niet anders mogelijk dan kan deze fuel system clean toegevoegd worden aan de tankinhoud om de gevolgen van E10 brandstof te minimaliseren.

Gebruik:
Preventief 1 keer in de 2 maanden gebruiken of minimaal in het begin van het seizoen en bij de laatste tankbeurt van het jaar en de motorrijder houdt zijn/haar brandstofsysteem vrij van narigheid die meekomt bij het tanken van E10.

Werking:
Wat doet het product op technisch vlak? Het zorgt voor een complete verbranding van de brandstof inclusief de biobrandstof, zonder het creëren van afzettingen op de injectoren of kleppen. Dit geldt zelfs voor water/condens wat zich na een rit, gevolgd door een koude nacht, in de tank kan vormen. Water/condens stimuleert bacteriegroei, het is dus zaak dat het preventief behandeld wordt. Gebruik een crashdosis (2 tankbeurten achter elkaar de Fuel System Clean gebruiken) bij sterke vervuiling.Heeft de keuze dan adviseren we bij Tanqyou Euro 102 te tanken daar zitten geen bio brandstoffen in.


is dat niet in de buurt dan is de BP ultimate benzine een goede tweede keuze, zijn beide niet in de buurt tank dan in ieder geval euro 98 of premium benzine , maar geen E10 brandstof , helemaal niet als u een carburateur motor heeft.

Motul Fuel System Cleaner 200 ML

More Views

€ 19,95