Instructies nodig +31 (0)50 - 5445068
Bekijk instructievideos Veelgestelde vragen Direct hulp nodig +31 (0)50 - 5445068

Kettingwielen

Motorketting levert diverse merken kettingwielen. We verkopen onder andere:

Chiaravalli: Eén van de grootste aftermarket merken. Zij leveren kwalitatief hoogwaardige producten van het beste carbonstaal of aluminium, wat u terugmerkt in een langere levensduur. Chiaravalli heeft elke motor wel een tandwiel, met dezelfde passing als originele tandwielen.

JT Spockets: Prima prijs/kwaliteit verhouding en een breed assortiment

Renthal: Toonaangevend op het gebied van kwaliteit en gewichtsbesparing. Motorketting.nl heeft hier zelf goede ervaringen mee in het ONK Dutch Superbike.

SuperSprox: Uitstekende combinatie van gewichtsbesparing en duurzaamheid door het gebruik van een een aluninium binnenwerk en een tandkrans van gehard staal. Wordt veel gebruikt in de motocross en samen met Renthal gezien als één van de beste merken ter wereld.

Onder motorrijders worden kettingwielen vaak tandwielen genoemd. Graag leggen we als specialisten op het gebied van industriële aandrijftechniek graag kort het verschil uit. Op een kettingwiel loopt altijd een ketting. Een tandwiel loopt altijd over een ander tandwiel (bijv.versnellingsbak) of een getand oppervlak zoals een tandheugel (bijv. ophaalbrug)

Lees meer...

Artikelen 1 tot 9 van 17 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Artikelen 1 tot 9 van 17 in totaal

Van hoog naar laag sorteren

Artikelen 1 tot 9 van 17 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Artikelen 1 tot 9 van 17 in totaal

Van hoog naar laag sorteren