Kan ik zelf de ketting en tandwielen van mijn motor vervangen?

Wij geloven dat de gemiddelde motorrijder zelf zijn ketting en tandwielen van vervangen, mits je wat ervaring hebt met sleutelen en enigszins technisch bent aangelegd. Als je van jezelf weet dat je 2 linker handen hebt, vraag dan een ervaren sleutelaar om je te helpen. Wij denken dat veel motorrijders het leuk vinden om zelf te sleutelen, sterker nog, voor veel motorrijders is dat minstens zo leuk als het rijden zelf. Motorketting.nl wil motorrijders het vertrouwen geven dit zelf te doen, op een voordelige en verantwoorde manier. Motorketting.nl helpt u graag door het geven van advies, maar is op geen enkele wijze aansprakelijk voor geleden schade voor verkeerde montage. Anderzijds geven wij wel garantie op verkeerd geleverde of geproduceerde producten.

We zijn erg druk in de weer met het ontwikkelen van heldere instructievideo’s waar iedereen zelf mee aan de slag kan. De eerste staan al op de site, over het monteren van een nieuwe ketting, en de montage van het Osco smeersysteem. Ook het gebruik van verschillende S100 producten en de kettenmax wordt behandeld. Ook verstrekken wij desgewenst een handleiding met foto’s waar stap voor stap beschreven staat hoe om te gaan met het ketting klink- en breekgereedschap en de kettingpons die wij verkopen. Door mensen te laten zien dat je veel meer zelf kunt doen dan men vaak denkt, hopen we mensen enthousiast te maken om zelf te gaan sleutelen. Wij willen geen afbreuk doen aan de deskundigheid en service van veel motorbedrijven, maar door zelfwerkzaamheid bespaar je al snel meer dan € 100,- op een kettingset, en houd je het motorrijden leuk!

Bel ons op
085 487 3470

Mail ons op
info@motorketting.nl

© 2024 Motorketting.nl | KVK 08054388 | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Grafisch ontwerp: Met Timm | Technische realisatie Sieronline B.V.