Instructies nodig +31 (0)50 - 5445068
Bekijk instructievideos Veelgestelde vragen Direct hulp nodig +31 (0)50 - 5445068

Lagers SKF/NSK

SKF en NSK BEARINGS

Motorketting.nl levert SKF en NSK wiellagers voor bijna elke motor. Op de wiellagers staat een 6000 nummer. Zoek in onze webshop dat nummer op en bestel eenvoudig het gewenste aantal. Zo weet je zeker dat de lagers goed passen. Onze wiellagers zijn van SKF en NSK, een merk dat behoort tot de Köbo Nederland Groep, waar ook Motorketting.nl onderdeel van uit maakt. We beschikken vanuit onze industriële tak de expertise over aandrijftechniek en lagertechniek. Lees meer over onze wiellagers. Staat jouw nummer er niet bij? Neem dan direct contact met ons op!

Kwaliteit

Onze lagers worden geproduceerd volgens de ABEC-3 norm. Standaard lagers in de markt zijn slechts van ABEC-1 niveau. De BING lagers hebben nauwkeurigere toleranties waardoor minder vibratie en geluid worden veroorzaakt. Ook kan deze hogere ABEC-3 klasse de levensduur verlengen. Het staal dat gebruikt wordt voor de BING diepgroefkogellagers is GCr15 en voldoet aan DIN NORM 100Cr6. BING gebruikt voor z'n lagers uitsluitend SHELL Alvania RLQ2 vet, zodat uw lager lang meegaat en een groot temperatuurbereik aan kan. BING afdichtingen (seal) worden standaard voorzien van een dubbele lip, die is uitgevoerd in low friction. Deze zorgt voor extra bescherming tegen het binnendringen van vocht en stof, wat vooral bij off-road motoren een groot voordeel is. Door de lagere weerstand zijn deze wiellagers, bij juiste montage en gebruik, energiezuinig.

SKF en NSK lagers worden uitsluitend verkocht via zorgvuldig geselecteerde dealers. Als onderdeel van de Köbo Nederland Groep is Motorketting.nl natuurlijk één van die dealers.

Overzicht van afdichtingen

 

- Afdichting ( seal) l code

- Geen Open lager

- 2Z Stofdichte metalen afdichting ( seal aan beide zijden)

- 2RS 1 Spatwaterdichte rubber afdichting met dubbele lip, aan beide zijden low friction.

 

Lees meer over onze wiellagers op www.kobo.nl

Lees meer...

Artikelen 1 tot 9 van 22 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Artikelen 1 tot 9 van 22 in totaal

Van hoog naar laag sorteren

Artikelen 1 tot 9 van 22 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Artikelen 1 tot 9 van 22 in totaal

Van hoog naar laag sorteren