Instructies nodig +31 (0)85-4873470
Bekijk instructievideos Veelgestelde vragen Direct hulp nodig +31 (0)85-4873470

Interflon Fin Grease spuitbus 300ml

Interflon Fin Grease. Het beste kruip- en kettingvet, erg bekend en hoog aangeschreven in de machinebouw en industriële aandrijftechniek. Hoogwaardig smeervet in sprayvorm met MicPol® technologievoor motorfietsen. Fin Grease is vocht/stoom bestendig. In 300ml bus. Zeer geschikt voor de motorketting, hecht lang en beschermt tegen vuil, pekel en zand, en stoot water af. Door hechtende werking aan metaal zeer geschikt voor gebruik op het circuit en de race. Wij hebben met dit product ruime ervaring opgedaan in het ONK Superbike. Ook bij hoge rotaties blijft dit smeermiddel goed zitten, en trekt aanzienlijk minder vuil aan dan reguliere kettingvet.


MicPol® technologie leidt tot unieke smeermiddelen met extreem hoge smeer- en beschermende eigenschappen. Zo blijven Interflon producten de wrijving veel sterker verlagen dan gewone oliën en vetten, terwijl vocht en vuil de smering nauwelijks kunnen beïnvloeden.


Goed reinigen van uw machines, materieel en productieomgeving is van groot belang om de inzet van hoge kwaliteit smeermiddelen optimaal te benutten. Met onze F-active technologie bieden we innovatieve oplossingen voor ieder reinigingsvraagstuk.

Interflon Fin Grease spuitbus 300ml

More Views

Normale prijs: € 25,95

Aanbiedingsprijs: € 23,95