Instructies nodig +31 (0)50 - 5445068

Sponsoring

 

Sponsoring 2017

Veldkamp Racingteam Hageveld

Supercup 1000 Open Wegrace Cup

Het Veldkamp Racingteam Hageveld zal met coureur Jarco Grotenhuis in 2017 uitkomen in de Supercup 1000 van de Open Wegrace Cup, georganiseerd door CRT Holland. Er wordt geracet op de circuits van Assen, Oschersleben en Hockenheim. In een zeer competitief veld van ca. 40 coureurs. Coureur Jarco Grotenhuis #80 rijdt met 520 SDZZ raceketting van CZ Chains. En er wordt gebruik gemaakt van Renthal hard geanodiseerde aluminium racetandwielen.   

 

De Hollandsche Jongens

Supercup 1000 Open Wegrace Cup

Racingteam De Hollandsche Jongens zal met coureurs Rintje Ritsma en Rinze Luimstra in 2017 uitkomen in de Supercup 1000 van de Open Wegrace Cup, georganiseerd door CRT Holland. Er wordt geracet op de circuits van Assen, Oschersleben en Hockenheim. In een zeer competitief veld van ca. 40 coureurs. De coureurs Rintje #90 en Rinze #66 rijden met 520 SDZZ raceketting van CZ Chains. En er wordt gebruik gemaakt van Renthal hard geanodiseerde aluminium racetandwielen. 

 

Dani de Vries

EK 250 Cross

De 19-jarige Dani de Vries zal het nieuwe seizoen gaan aantreden in de SX 2 Nationalen daarnaast de ONK’s een aantal EK’s en heeft zich aangemeld voor de ADAC wedstrijden. Dani gaat het komend jaar aantreden op een Yamaha.

Crosser Dani de Vries # 154  rijdt met 520 MX Crossketting CZ Chains en met Tandwielen van Motorketting.nl  voor training de Stalen uitvoering Z 50 en z 51 Tands Staal entijdens de wedstrijden met  hard geanodiseerde aluminium tanddwielen.   

In de kleurstelling Zwart / Blauw

Speshi Racing

Drag raceteam Speshi-racing is met coureur Shernon Martis op speciaal geprepareerde BMW SS 1000 R vzv 530 SDZZ raceketting van CZ Chains. En er wordt gebruik gemaakt van Renthal hard geanodiseerde aluminium racetandwielen.   


 

JSR Service Joure

Supermoto

Supermoto rijder Jan Simon ter Heide rijd in het DSR Supermoto team op een Suzuki RMZ
JS rijdt met 520 MX Crossketting CZ Chains en met Tandwielen van Motorketting.nl voor training de Stalen uitvoering Z 44 en z 45 Tands Staal en tijdens de wedstrijden met hard geanodiseerde aluminium tandwielen.