Instructies nodig +31 (0)50 - 5445068

MS/SX

Motocross (MX)

Motorketting.nl sponsort diverse motorcross rijders met  CZ MX Crossketting. Dit zijn veelal de CZ 520M en  de CZ 520MX kettingen. Dit zijn voorgerekte, versterkte kettingen, speciaal ontwikkeld voor het gebruik op de crossmotor. Deze off-road kettingen zijn uitgevoerd met extra dikke zijplaten. Daardoor hebben de kettingen een hogere breukbelasting en een hogere treksterkte. De CZ 520 MX ketting is ook nog voorzien van verchroomde pennen ( CRK Layer ). Het geharde en gladde oppervlakte van deze kettingpennen zorgt voor minder rolweerstand van de motor, en een hoge duurzaamheid. Deze kettingen zijn ook op rol van 10 meter verkrijgbaar met het gewenste aantal sluitschakels.

Wiellagers

Ook beschikken wij over BING BEARINGS wiellagers voor de meeste crossmotoren. Op de lagers in je crossmotor staat een 6000 nummer. Zoek in onze webshop dat nummer op en bestel het gewenste aantal. Zo weet je zeker dat de lagers goed passen. Onze wiellagers zijn van BING BEARINGS, een merk dat behoort tot de Köbo Nederland Groep, waar ook Motorketting.nl onderdeel van uit maakt. We beschikken vanuit onze industriële tak  de expertise over aandrijftechniek en lagertechniek. Lees meer over onze BING BEARING wiellagers.

 

Onze lagers worden geproduceerd volgens de ABEC-3 norm. Standaard lagers in de markt zijn slechts van ABEC-1 niveau. De BING lagers hebben nauwkeurigere toleranties waardoor minder vibratie en geluid worden veroorzaakt. Ook kan deze hogere ABEC-3 klasse de levensduur verlengen.

Het staal dat gebruikt wordt voor de BING

 

Interflon of Eurol smeermiddelen die uitstekend geschikt zijn voor de motorcross.

 MX Luttenberg