Instructies nodig +31 (0)50 - 5445068
Bekijk instructievideos Veelgestelde vragen Direct hulp nodig +31 (0)50 - 5445068

Dynaplug

Dynaplug

Dynaplug ® herstelt tubeless lekke banden, de nummer één oorzaak van problemen op de weg. Het is dé slimme toevoeging aan on-en off-road toolkits.

Dynaplug, opgericht in 1991, is ontworpen als een eenvoudig te gebruiken oplossing voor DIY (doe-het-zelf) tubeless banden reparatieset. In feite zal de DIY-oplossing snelle, permanente reparaties bij 98% van alle tubeless lekke banden repareren. Het bevat geen chemicaliën, lijm of wachttijd. Verwijder gewoon het punctie object en steek de reparatie plug erin.

De Dynaplug ® oplossingen hebben verschillende modellen en accessoires ontwikkeld, allemaal vervaardigd en gepatenteerd in de VS. Klanten over de hele wereld zijn tevreden met de integratie in alle modellen die dynaplug® bied: compact en lichtgewicht formaat, praktisch en eenvoudig te gebruiken, DIY en betrouwbare reparaties.

Dynaplug ® is te gebruiken om lekke banden te herstellen van elk soort voertuig; in motorfiets, auto, vrachtwagen, SUV, ATV, scooter, aanhangwagen, tuin tractor en nog meer tubeless banden.

https://www.youtube.com/watch?v=TP1ya0otFzk

3 artikel(en)

per pagina

3 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

3 artikel(en)

per pagina

3 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren